AddThis

miércoles, 13 de septiembre de 2017

Plantes medicinals de Catalunya: "Amb la crisi, s'està retornant a les herbes remeieres"

Fa temps vaig escriure un article amb les diferents necessitats bàsiques que presenten els individus i les tècniques de supervivència per satisfer aquestes necessitats bàsiques. El títol d'aquest article era La supervivencia como método de lucha. He decicit afegir un article per als lectors que visquin a Catalunya amb plantes medicinals de la seva terra.


Quan hi ha crisi econòmica o un conflicte de caire polític o social, el sistema falla o no funciona tan bé com ens agradaria. Les persones que viuen en zones rurals tenen més autonomia perquè disposen de deus, terrenys cultivables, animals domèstics i és segur que dominin tècniques d'agricultura, caça i pesca millor que moltes persones que viuen en zones urbanes.

Amb aquest article no pretenc dir-los que no vagi al metge, a l'hospital oa la farmàcia. Només vull comunicar-los que durant segles s'han fet servir plantes medicinals per curar i alleujar diferents malalties. Cada regió del planeta, tenen les seves pròpies plantes i seria interessants que vostès aprediensen a reconèixer-les i a beneficiar-se de les seves propietats medicinals.

  











Enllaços d'interès
Herbari fotogràfic de la flora de Catalunya i l’Aragó...Recull de plantes medicinals...Plantes endèmiques, rares i amenaçades...Plantes al·lòctones i subespontànies

Plantes aromàtiques i remeieres dels Països Catalans

Llibres d'interés

No hay comentarios:

Publicar un comentario